пʼятниця, 7 червня 2024 р.

"Квітка бажань" у бібліотеці


Сьогодні ми вирушили на екскурсію до Бібліотека-філія 2 КЗ "Ужгородська публічна бібліотека" . Це було незабутнє враження, яке відкриває нові горизонти та дарує багато корисної інформації.

📚📚📚
На початку екскурсії нас чудово зустріли та розповіли про історію бібліотеки, її засновників та важливість читання в нашому житті🤩. Потім ми мали можливість побачити, як зсередини виглядає бібліотека, як організовано роботу зі зберігання та видачі книжок📖.
Особливе захоплення викликала читальна зала☺️. Тут панує тиша та спокій, а атмосфера налаштовує на поглиблене занурення у світ літератури.
Після екскурсії ми мали змогу самостійно обрати книги для читання📚. Бібліотекарі люб’язно допомагали у виборі, підказуючи цікаві новинки та класику, яка завжди актуальна.
Екскурсія до бібліотеки стала чудовою можливістю зануритися у світ знань та відкрити для себе багато нового📚📃📖. Сподіваюся, що після цього візиту ми частіше будемо відвідувати бібліотеку та відкривати для себе нові книжкові скарби🗞📚.
Вчитель початкових класів (2-А клас) Ужгородського ліцею №8 Марія Климович.













































Немає коментарів:

Дописати коментар

Шахи – королівська гра

  20 липня у всьому світі відзначають Міжнародний день шахів.  Шахи – це стратегічна гра з елементами мистецтва, науки й спорту. Вони – так...