пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Шевченківські дні. День відкритих дверей "У світ Шевченка"


       Результат пошуку зображень за запитом "картинки до дня шевченка"

      У 2017 році Україна відзначає 203 річницю з дня народження великого поета Тараса Шевченка. Щороку 9 і 10 березня відзначають Шевченківські дні, які потрапляють на роковини народження і смерті  Кобзаря.
       Свої заходи в рамках Шевченківських днів провела і наша бібліотека. 10 березня відбувся День відкритих дверей  "У світ Шевченка". З самого ранку бібліотекарі зустрічали дітей. Для учнів ЗОШ №12 (вчитель Станко Н.Ю.) студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв Росоха Н.Ю., Крічфалушій Т.С. та Чекета О.С. підготували цікаву бесіду "Дітям про Шевченка". Усім відвідувачам пропонувалось переглянути виставку "Землі рідної великий син". Бібліотекарі ознайомили відвідувачів з новинками літератури про Кобзаря та його твори. Майбутніх читачів з  ДНЗ "Дивосвіт" привітала зав. бібліотекою Форкуца М.М. і розповіла їм про книги і Шевченка, нагадала, як дбайливо треба відноситися до книжок. Малята з захопленням відповідали на питання та декламували віршики про весну.
       Протягом дня для заохочення читачів працівники книгозбірні пропонували відеопрезентації "Дитячими шляхами Тараса Шевченка", "Казки картинної галереї", "Пам'ятники  Шевченку в Україні та світі". Найбільше вразила користувачів інсталяція за творами Шевченка з дерев'яних виробів. 
      Цей весняний день був зігрітий невимушеною атмосферою та святковим оформленням приміщення.





























Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...