пʼятницю, 24 березня 2017 р.

У читанні та забаві пізнаємо світ цікавий


         В рамках проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання в бібліотеці проведено презентацію творів для дітей українських авторів. Разом з бібліотекою діти подорожували Івано-Франківщиною і вибрали для ознайомлення книжечки для дітей "Яблучка для їжачка" Івана Війтенка, "Дивовижні подорожі ляльки Аврори" Галини Бритвак та"Українській дітворі про дерева і кущі" Марії Боєчко.
        Бібліотекар Демидчук Н.Й. розповіла про авторів цих  творів для дітей. Всі разом переглянули відеопрезентацію  "Всупереч долі. Марія Боєчко".
       Книжечку "Українській дітворі про дерева і куші" учні 4-В класу ЗОШ №8 вже читали і навіть встигли вивчити віршики, тому що всі книжки для ознайомлення представила у бібліотеку їх вчителька Тюшка Т.Ю. У книжці подано вірші для дітей про дерева, кущі і трави та малюнки з їх зображеннями для самостійного розфарбовування. Діти залюбки розказували напам'ять віршики, а потім розфарбували  на свій смак малюнки. Кожен з учасників цього заходу  підписав свій малюнок  і на звороті написав для Марії Іванівні свої побажання, а вчителька відправить малюнки самій авторці.
        На завершення зав.бібліотекою Форкуца М.М. подякувала четвертокласникам та їх  вчительці за активну участь у житті бібліотеки і вручила пам'ятний сувенір "Кращому читаючому класу Ужгорода 2017".

















Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...