вівторок, 21 березня 2017 р.

Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання

      Результат пошуку зображень за запитом "логотип тижня дитячого читання 2017" Всеукраїнський тиждень дитячого читання стартував в Ужгороді. Відкриття тижня дитячого читання - це свято тих, хто пише книжки, і тих, хто їх читає. Це свято бібліотеки та її користувачів, яке відбулося у Закарпатському академічному обласному театрі ляльок "Бавка".
       До відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання - 2017 долучилася і наша бібліотека. На цьому святі  Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко вручила нагороди та подяки працівникам бібліотечної сфери. Нагороду отримала і завідувачка нашої бібліотеки Форкуца Марія Михайлівна. Окрім того медаль "Заради дитини працюємо і творимо..." від Міністерства культури отримав депутат Ужгородської міської ради Ковальський Анатолій Володимирович, який підтримує нашу бібліотеку в усіх її  починаннях.
        У святковій концертній програмі взяли участь і учні угорськомовної гімназії.
     Зі сцени театру ляльок "Бавка",  де відбулося   святкове дійство, були нагороджені і читачі нашої книгозбірні. Цьогоріч в номінації "Кращий читач" стали: Брячак Евеліна Василівна,
 учениця 10 класу ЗОШ №8, Голич Кароліна Петрівна, учениця 7- Б класу Класичної гімназії та Вишомирський Роман Романович, учень 6-В класу ЗОШ №15.
      Незабутнім, яскравим було нагородження для учнів 4-В класу ЗОШ №8 (вчитель Тюшка Тетяна Юріївна)  в номінації "Кращий читаючий клас". Для кожного із них був підготовлений подарунок від соціальних партнерів. Цей день для дітей запам'ятається надовго.
      А у стінах нашої бібліотеки  розгорнута книжкова виставка "Рукотворні книжки", де представлені авторські роботи учнів 4-В класу ЗОШ №8(вчитель Тюшка Т. Ю.).
      Колектив нашої бібліотеки щиро вітає всіх нагороджених та бажає подальших успіхів та звершень. Також запрошуємо всіх бажаючих долучитися до різноманітних  масових заходів, що будуть проходити в нашій бібліотеці в рамках тижня дитячого читання.







































Немає коментарів:

Дописати коментар

Любий друже, вчись і ти, як планету берегти!

       Останнім часом все більше українців усвідомлюють необхідність формування та дотримання екологічної культури.      Напередодні Всесв...