вівторок, 1 червня 2021 р.

У центрі Всесвіту - дитина!

На старт ! Увага! Літо!

         Вже традиційно прихід літа асоціюється із Днем захисту дітей. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захисту прав дітей. Свято відбулося за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради в бібліотеці та на майданчику перед бібліотекою. Присутніх на святі привітала завідувачка бібліотеки Форкуца М. М. , побажала гарно відпочити та увібрати всю наснагу від сонечка влітку.

Святкова  програма розпочалася малюнком на асфальті  «Малюємо літо…». Найменші дітлахи мікрорайону пальчиками малювали сонечко, а старші – створювали свої художні шедеври на вулиці.

         Діти протягом дня гралися в настільні ігри, переглядали відео про День захисту дітей. І звичайно, яке свято без морозива!

         О 15.00 годині розпочався майстер-клас по виготовленню брелка зі світловідбивною стрічкою за участі партнерів бібліотеки ГО «Студія щастя» (Бачинська К. В.).

 Літо в бібліотеці розпочалося творчо!





























































1 коментар:

  1. Щиро дякуємо за незабутнє свято, казковий настрій, смачні сюрпризи, цікаві ігри, чудовий майстер-клас!!!
    ВИ НАЙКРАЩІ!!!

    ВідповістиВидалити

Августин Волошин і Карпатська Україна

  У ці березневі дні виповнюється 85-та річниця славетної сторінки нашої історії – боротьби за незалежність Карпатської України та 150-ти рі...