пʼятницю, 4 червня 2021 р.

Тут здійсняться твої бажання!

          Цікаву мандрівку в чарівне книжкове місто здійснили учні 3-4 класів УПШ «Первоцвіт» з бібліотекарем Н.Й. Демидчук. У дивовижних залах – тисячі книг. Відкриєш будь-яку – і тобі відкриється те, чого не знають інші.

Школярі уважно слухали розповідь про бібліотеки, про роль книги в житті, поповнили свої бібліотечно-бібліографічні знання: як називаються основні елементи книжки, як обирати книгу, які особливості науково-популярної і довідкової літератури, а також періодичні видання, як вести щоденник читача.

Від бібліотекарів отримали рекомендації, як вибрати книгу для читання, як читати книгу, як працювати з художньою літературою.

Цікавим доповненням зустрічі став перегляд відеофільму «Як твориться книга».  Мандруючи залами бібліотеки, діти «зустрілися» з князем Лаборцем, довідались про краєзнавчу літературу, переглянули виставки «Україна, якою пишаюсь!» та «ЄС на книжковій полиці».

На завершення школярі виявили бажання продовжити малюнок на асфальті і «малювали літо».

            Н.Й. Демидчук запросила до бібліотеки і наголосила, що діти повинні знати, що розвиваючи і збагачуючи свої інтелектуальні здібності читанням, кожен може впевнено просуватися вперед до своєї мрії.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Збережемо матінку Землю!

  На світ з’явилися, щоб жити ...